Huawei hoesjes

Huawei: Chinese nieuwkomer op de smartphone-markt

Bij Hoesjes.nl zijn we vanaf dag één al fan van Huawei. Het Chinese bedrijf is een relatieve nieuwkomer op de smartphone-markt, maar maakt al jaren faam met netwerkapparatuur en andere toebehoren. Met een immens marktaandeel op de thuismarkt in China is het bedrijf medio 2011 begonnen met het veroveren van de rest van de wereld. Sinds januari 2013 heeft de fabrikant ook de Nederlandse markt betrokken, en niet geheel zonder succes. Een half jaar later kon Huawei namelijk al nette verkoopcijfers melden. Niet voor niets dat wij in ons assortiment inmiddels vele hoesjes voor Huawei toestellen hebben opgenomen!

Waarom Huawei hoesjes nodig zijn

De smartphones van Huawei laten zich doorgaans kenmerken door de opvallend slanke behuizingen. Hierdoor zijn de toestellen licht van gewicht, en passen zij in elke broekzak. De dunne designs hebben echter ook een keerzijde, aangezien de kwetsbaarheid vaak groot is. Met een Huawei hoesje van Hoesjes.nl is het mogelijk jouw smartphone van degelijke bescherming te voorzien. Scherpe voorwerpen zullen geen krassen meer achterlaten op je toestel, terwijl de schade bij een val of stoot tot een minimum beperkt zal worden. Los van de bescherming die een hoesje je Huawei biedt, is het ook leuk om het design op regelmatige basis te verfrissen. We vertellen je daar graag meer over in de volgende alinea.

Diverse motiefjes en kleuren

Bij Hoesjes.nl proberen we de collecties met Huawei hoesjes altijd te voorzien van kleurrijke designs. Onze inkopers letten hierop bij het samenstellen van het assortiment. Door deze strenge selectie vind je altijd hoesjes voor je Huawei met opvallende prints, felle kleuren of gewaagde materialen. Hierdoor kun je altijd een leuk en bijzonder Huawei hoesje bestellen. Zit jouw hoesje er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, dan gaan we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Want iets extra’s doen voor onze klanten, dat doen we graag. In de volgende alinea leggen we je uit hoe.

De service van Hoesjes.nl gaat verder

Zoals gezegd doen we bij Hoesjes.nl graag wat meer voor onze klanten. Dit gaat verder dan advies geven voor je aankoop, want ook na de aanschaf van je Huawei hoesje staan we voor je klaar. Met ruime openingstijden (van 09:00 tot 17:30 uur zijn wij geopend) en zonder dure 0900-nummers proberen we altijd zo voordelig mogelijk bereikbaar te zijn. Dat is wel zo fijn, want je weet op deze manier zeker dat de aanschaf van een Huawei telefoonhoesje bij een betrouwbare partij plaatsvindt. Bovenop dit alles bieden wij de verzending van je hoesje voor de Huawei altijd gratis aan.