LG G2 hoesjes

De G2 van LG

Bij de aankondiging van LG G2 stonden wij uiteraard al weer klaar om telefoonhoesjes te gaan verkopen. Zoals gewoonlijk zijn wij één van de eersten met het aanbieden van een mooi en divers assortiment aan LG G2 telefoonhoesjes. Naast de originele LG G2 hoesjes hebben wij ook vele cases van andere merken in ons assortiment opgenomen. Neem dus snel een kijkje door ons assortiment en geniet van het weidse aanbod aan hoesjes voor de LG G2!

Altijd voorzien van bescherming!

LG bouwt zijn toestellen zeer robuust, maar dit geeft niet altijd genoeg bescherming. Met behulp van een LG G2 hoesjes ben je ervan verzekerd dat zelfs een val niet fataal hoeft te zijn voor je toestel. Een G2 hoesje omhult je toestel, waardoor de achterkant, zijkanten en met sommige hoesjes zelfs de voorkant zijn beschermd. Een siliconen of TPU backcase beschermt bijvoorbeeld alleen de achterkant en de zijkanten van jouw toestel, maar een flipcase beschermt je gehele toestel. Ben je op zoek naar een specifieke soort case, dan kun je gemakkelijk alle hoesjes voor de G2 filteren!

Compleet nieuw uiterlijk?

De LG G2 hoesjes beschermen je toestel optimaal, maar ze doen ook nog wat anders. Met één van de telefoonhoesjes uit ons assortiment kun je namelijk het complete uiterlijk van je toestel veranderen. Door het gebruik van een zwart lederen LG G2 flipcase, krijg je bijvoorbeeld een zeer zakelijke uitstraling!

Maar er zijn uiteraard veel meer soorten en kleuren hoesjes te verkrijgen. Via onze filters kun je gemakkelijk alle kleuren en soorten hoesjes selecteren die je wilt zien. Het resultaat is een selectie aan hoesjes met jouw specifieke wensen, hieruit kun jij het beste LG G2 hoesje kiezen voor jezelf.

Wat kun je verwachten van ons?

Ten eerste kun je zeer scherpe prijzen verwachten en een zeer divers en groot assortiment. Daarnaast verzenden wij alle bestellingen kosteloos!

Heb je een vraag, dan staan de medewerkers van Hoesjes.nl op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 uur voor je klaar.