LG Optimus L5 2 hoesjes

LG E450 Optimus L5 2

Precies een jaar na de aankondiging van het eerste deel komt LG met een vernieuwd model. De voordelige L5 2 is een compact toestel met een pittig binnenwerk. Het gestroomlijnde besturingssysteem werkt perfect en de E450 kan met gemak meerdere applicaties draaien. De lage aanschafprijs is geen excuus om het toestel onbeschermd te gebruiken. Bestel een LG Optimus L5 2 hoesje om ook deze smartphone te beschermen.

Uniek voorkomen

Geef het toestel een ander voorkomen. Door de verscheidenheid is er altijd een leuk product te vinden. Om een overzichtelijke selectie te maken, kan het filtersysteem worden gebruikt. Dit zorgt ervoor dat onze LG Optimus L5 2 hoesjes altijd te overzien zijn. Probeer het zelf en filter op prijsklasse, fabrikant, type of kleur.

De bovenstaande producten zullen ook schade voorkomen. Schaf een TPU case aan om schokken en stoten te absorberen. De flinterdunne hard plastic cases zullen de LG Optimus L5 2 vrij van krassen houden. De naadloze aansluiting zorgt er tevens voor dat stof en viezigheid geen kans maken.

LG Optimus L5 2 hoesjes: snel bezorgd

De lijfspreuk van deze webwinkel luidt: op werkdagen voor 17:30 uur besteld, de volgende dag in huis. Wij bieden deze verzending gratis aan. De prijs van een case zal tijdens het hele bestelproces gelijk blijven. Onze klantenservice weet altijd advies over elk telefoonhoesje voor de LG Optimus L5 2 te geven. Wij zijn telefonisch op werkdagen van 09:00 tot 17:30 te bereiken.