Nokia Lumia 1520 hoesjes

De eerste phablet van Nokia

De Lumia 1520 is de eerste phablet die Nokia heeft geproduceerd en is met zijn super gevoelige full HD-scherm anno 2013 één van de beste phablets op de markt. Nokia heeft goed nagedacht over de werking van deze Windows Phone. Je kunt buitenshuis bijvoorbeeld zeer goed gebruik maken van deze telefoon, omdat Nokia ervoor gezorgd heeft dat de zon minimale invloed heeft op de leesbaarheid van uw scherm. Om dit alles te beschermen heb je uiteraard een mooi en handig hoesje nodig. Een hoesje voor de Nokia Lumia 1520 vind je in het bovenstaande overzicht, maar hieronder zullen wij nog wat meer vertellen over deze cases.

Optimale bescherming voor een grote smartphone

Verschillende fabrikanten zijn bezig geweest met het produceren en ontwikkelen van hoesjes voor deze grote telefoon van Nokia. Er gaat altijd veel werk in het ontwikkelen van nieuwe cases zitten, want ze moeten natuurlijk optimaal beschermen en er tevens goed uitzien. De fabrikanten hebben deze twee belangrijke factoren goed kunnen verwerken in de Nokia Lumia 1520 hoesjes. Wel zijn ze ontwikkeld met bescherming in het achterhoofd, want deze Nokia phablet heeft een goede bescherming erg hard nodig. Vanuit de fabriek is de Nokia Lumia 1520 voorzien van een uitstekende behuizing, maar deze behuizing kan je toestel niet beschermen tegen val- en/of stootschade.

Hoe werken hoesjes?

De werking van onze producten is erg gemakkelijk uit te leggen. De hoesjes hullen je toestel in een extra beschermende laag. Deze extra laag zorgt ervoor dat stoten e.d. tegen het toestel worden opgevangen, waardoor niet meteen de behuizing of het scherm beschadigd raakt. Natuurlijk vind je in ons assortiment verschillende soorten en maten Nokia Lumia 1520 hoesjes. De één beschermt je toestel beter dan de andere. In het bovenstaande assortiment vind je onder andere back cases, flipcases en bookcases. De laatste twee soorten voorzien ook het beeldscherm van je Lumia 1520 van bescherming!

De beste service!

Naast geweldige producten moet een webwinkel er ook voor zorgen dat klanten prettig kunnen winkelen en daar zorgen wij voor! De gehele webshop is zo ingericht dat je zonder moeite een Nokia Lumia 1520 hoesje kunt bestellen. Na de bestelling word je via de e-mail op de hoogte gehouden van de stand van zaken, waardoor je altijd weet wat er met jouw bestelling gebeurt. Mochten er alsnog vragen ontstaan tijdens het bestellen of het uitzoeken van een hoesje voor de Lumia 1520, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. De medewerkers van de afdeling klantenservice kun je bereiken op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur.