Nokia Lumia 925 hoesjes

Het nieuwe design

Nokia slaat met de Lumia 925 een andere weg in en gaat voor een meer high-end look&feel. De achterkant bestaat nog steeds uit polycarbonaat, maar de randen van de Nokia Lumia 925 zijn vervaardigd uit aluminium. Deze design stap van Nokia geeft het toestel een compleet andere uitstraling dan zijn voorgangers. Wil jij dit nieuwe design behouden, maar toch je toestel beschermen? Wat dacht je van een transparant Nokia Lumia 925 hoesje?

Altijd raak bij Hoesjes.nl

Door de grote keuze in hoesjes in onze webshop ben je altijd verzekerd van een mooi Nokia Lumia 925 hoesje. Met behulp van de gemakkelijke filters kan er binnen no-time genavigeerd worden naar hetgeen wat jij zoekt. Je kunt het zo gek niet bedenken of in ons assortiment is het te verkrijgen. Van rode flip cases tot glitter hoesjes, in onze webshop ben je aan het goede adres!

Nooit meer een kras!

Door de hoesjes voor de Lumia 925 ben je altijd beschermd tegen verschillende soorten van schade. Alle Nokia Lumia 925 hoesjes beschermen je toestel voor krassen en vervelende deuken. Maar een bescherming alleen zijn de hoesjes niet. De Nokia Lumia 925 hoesjes uit ons assortiment geven jou ook de kans om je toestel een compleet ander uiterlijk te geven!

Altijd bereikbaar

Onze klantenservice is op werkdagen van 9:00 uur tot 17:30 te bereiken via de telefoon en e-mail. Vragen en/of opmerkingen kunnen altijd gesteld worden en zullen zo snel mogelijk beantwoord worden door ons team. Naast onze klantenservice bieden wij ook een geweldige andere service, namelijk: een gratis verzending!