Samsung Galaxy Mini hoesjes

Het toestel

Wij verkopen graag Samsung Galaxy Mini hoesjes. Waarom? Simpel. Dit toestel is het beschermen gewoon waard. Het toestel is in 2011 gereleaset en de Galaxy Mini beschikte op dat moment over de nieuwste snufjes. Dit in combinatie met de lage aankoopprijs zorgde ervoor dat het toestel gigantisch populair werd. Voor mensen die het fraaie ontwerp intact willen houden, zijn de bovenstaande Galaxy Mini hoesjes broodnodig.

Telefoonhoesjes houden het gaaf

Puntgaaf, welteverstaan. Ons assortiment bevat veel verschillende producten en beperkt zich niet alleen tot verschillende kleuren, opdrukken en ontwerpen. Ook het soort bescherming kan per materiaal verschillen. Een ruige lederen pouch zal langdurig bescherming bieden tegen krassen en viezigheid. Om schokken van valpartijen en stoten te absorberen is een TPU case uitermate geschikt. Een Samsung Galaxy Mini hoesje verfraait en beschermt.

Alle Galaxy Mini hoesjes verfraaien

Met de bonte kleuren van de bovenstaande TPU cases kan het toestel altijd opvallen. De rustieke lederen pouches doen ruig aan en zullen de zakelijke kant van de Galaxy Mini zichtbaar maken. Voor elk scenario is hier een geschikt Galaxy Mini hoesje beschikbaar.

Gratis en snelle levering voor een Galaxy Mini hoesje

De bovenstaande producten zijn allen uit voorraad leverbaar. Dit houdt in dat de duurzame cases voor de Samsung Galaxy Mini direct na aanschaf worden ingepakt en opgestuurd. Bestellingen die op werkdagen voor 21:00 uur besteld zijn, worden de volgende dag al afgeleverd. De verzending van Hoesjes.nl is altijd gratis. Een telefoonhoesje voor de Galaxy Mini kan dus snel en voordelig in huis worden gehaald.

Bekijk de Samsung Galaxy Young hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S3 Mini hoesjes
Bekijk de Samsung Galaxy S2 Plus hoesjes