Samsung Galaxy Note 3 hoesjes

De Samsung Galaxy Note 3: Nog groter en nog beter

In 2011 werd het eerste toestel gelanceerd in de Samsung Galaxy Note reeks. Het grote scherm in combinatie met de S-Pen zorgde voor een doorbraak bij het grote publiek. In 2013 werd de derde generatie gelanceerd: de Samsung Galaxy Note 3. Deze ‘Phablet’ is langer, smaller en dunner dan zijn voorgangers. Verder is qua uiterlijk de grootste verandering de achterzijde van het toestel. In plaats van plastic heeft de accudeksel een mat lederen finish. Dit zorgt voor betere grip en minder vingerafdrukken. Naast het uiterlijk zijn er, in combinatie met de S-Pen, ook op het gebied van software nieuwe functies toegevoegd. Door middel van Air Command zijn apps zoals Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder en Pen Window eenvoudig bereikbaar. Met dit toestel hoopt de Koreaanse fabrikant een nog groter deel van de smartphone markt te veroveren. Via onze webwinkel is het direct mogelijk een hoesje voor de Galaxy Note 3 aan te schaffen.

Scherpe prijs, snelle service

Naast een overzichtelijke website en een actueel assortiment heeft Hoesjes.nl service hoog in het vaandel staan. Dit uit zich scherpe prijzen, bestellingen de volgende dag in huis en een klantenservice die telefonisch bereikbaar is van 09.00 tot 17:30 uur. Een actueel aanbod geldt ook voor de hoesjes van de Samsung Galaxy Note 3. Je vindt een hoesje voor de Galaxy Note 3 het eerste hier, voor de beste prijs. Alles wordt uit voorraad geleverd, dus voor 17:30 uur besteld is de volgende dag in huis!

Samsung Galaxy Note 3 hoesjes, voor iedereen wel één (of twee)

Iedereen is anders en ook op het gebied van hoesjes verschillen smaken. Op Hoesjes.nl vind je Samsung Galaxy Note 3 hoesjes voor iedereen. Strak lederen hoesjes van duurzame kwaliteit met een professionele uitstraling voor de zakenman of vrouw. Hoesjes met een trendy design voor de hippe chick of dude. Stevige cases die niet kapot te krijgen zijn voor hem of haar die het toestel meeneemt naar de ruigste plekken op aarde. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Via de filter aan de linkerzijde van deze pagina kun je eenvoudig vinden wat jij zoekt. Filter op prijs, kleur fabrikant en zelfs type hoesje. Op deze manier vind je altijd de Galaxy Note 3 case. Wie je ook bent, wat je ook zoekt, alles wat je nodig hebt om jouw toestel te beschermen vind je hier!

Hoesjes voor de nieuwste toestellen

Hoesjes.nl is opgericht in 2012 met als missie om voor iedereen een passend hoesje te bieden. Hier vind je als eerste de hoesjes voor de nieuwste toestellen, waaronder back cases, flipcovers en arm straps voor de Samsung Galaxy Note 3. Vind je het hier niet, dan is het nergens!