Sony Xperia Z Hoesjes

Meer informatie over de Xperia Z hoesjes

In januari 2013 heeft Sony op de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas het nieuwe vlaggenschip gepresenteerd: de Sony Xperia Z. Het is een nieuw toptoestel en de opvolger van de goed verkochte Xperia T, die beter bekend staat als de 'James Bond-telefoon.' Daarvoor had Sony ook al succes met de Xperia S. Het zal dan ook niet anders dat de Xperia Z door vele smartphone-liefhebbers zal worden omarmd. Ondanks de beschermende laag tegen water en stof zal het gebruik van een telefoonhoesje de waarde van de Xperia Z hoog in het vaandel laten staan.

Schade voorkomen

Bescherming voor smartphones is er in alle soorten en maten. Telefoonhoesjes lijken echter de standaard te zijn geworden en zijn dan ook niet weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. De hier getoonde hoesjes zullen de Xperia Z nauw omsluiten. Een Sony Xperia Z hoesje is daarnaast in staat om het design van de smartphone compleet te vernieuwen.

Prachtige designhoesjes

Een back telefoonhoesje is verkrijgbaar in een aanzienlijk aantal verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan frisse, gekleurde hoesjes die de Xperia Z zullen opfleuren zoals je dat nooit had verwacht. Met een goed functionerend flap Sony Xperia Z hoesje bescherm je niet alleen de achterzijde, maar ook het touchscreen van de telefoon.

Service & kwaliteit

Bij Hoesjes.nl maak je gebruik van de diensten van een ervaren webshop, die gegarandeerd aan alle wensen zal voldoen. Voor het bestellen van een Sony Xperia Z hoesje zal een volledig gestroomlijnd proces plaatsvinden. Bestellingen die op werkdagen voor half elf 's avonds besteld worden, heeft de consument de volgende dag al in huis.

Bekijk de Sony Xperia Tablet Z hoesjes